Milletvekili Açıkkapı'dan '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 15 Temmuz Fethullahçı terör örgütünün darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Açıkkapı'dan '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıkkapı’nın mesajında şu ifadeler yer alıyor: 
15 Temmuz FETÖ ‘nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki necip milletimizin destansı direnişini ve demokrasimize sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha gururla hatırlıyoruz.

Necip milletimiz o gece canı pahasına demokrasimizi korumuş ve hainlere geçit vermemiştir. 15 Temmuz gecesi, halkımızın gösterdiği cesaret ve kararlılık, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği olarak kaydedilmiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimiz sağcısı, solcusu, tüm etnik kökenleriyle bir bütün olarak demokrasisine sahip çıkmış ve bu uğurda canlarını feda etmekten, şehadete koşmaktan çekinmemiştir. O gece, liderimizin ifade ettiği gibi, bizler kefenimizi giyerek bu yola çıktık.

O gece, liderimizin talimatları doğrultusunda, bizler de Elazığ’da halkımızı meydanlara davet edip, kendimiz de meydanlarda kıymetli hemşerilerimizle darbecilere karşı dimdik durduk.

Polisimiz ve askerlerimiz, milletimizle birlikte, darbecilere karşı kahramanca mücadele etti.

Darbe girişimi sırasında ve sonrasında, 249 şehit verdik, 2193 vatandaşımız yaralandı. Bu vesileyle kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize saygılar sunuyoruz.

Bu hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle FETÖ’cü alçaklar ve onların ipini ellerinde tutanlara hatırlatmak isteriz ki; Demokrasimize, milletimizin iradesine ve bağımsızlığımıza yönelik her türlü tehdide karşı durmaya devam edeceğiz. Bu hain girişimi asla unutmayacak, unutturmayacağız. Türk milleti olarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara yürüyeceğiz.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin inşallah.