MİLLETİN ADAMI ELAZIĞ'DA

GEZİCİLERİN, FETÖCÜLERİN VE DÖVİZ KURU OPERASYONLARIYLA ABD'NİN HAZ ETMEDİĞİ ANCAK MİLLETİN GÖNLÜNE VE VİCDANINA SIĞINDIĞI İÇİN SİYASETTE HER ZAMAN VAR OLAN BAŞKAN ERDOĞAN, YARIN ELAZIĞLILARLA KUCAKLAŞIYOR

MİLLETİN ADAMI ELAZIĞ'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasi hayatı boyunca hep milletinin yanında olan ve bu özelliği ile tıpkı Menderes, Özal ve Erbakan gibi halkın adamı olarak yine halkın gönlünde çok özel ve farklı bir yere sahip olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün Elazığlılarla buluşacak.

2001 yılında yine bir halk hareketi olarak siyaset sahnesine çıkan ve kurulduktan bir yıl sonra 2002 yılında büyük bir çoğunluk ile iktidara gelerek 17 yıldan beri halkının hizmetinde olan ve girdiği her seçimde kazanmayı başaran Başkan Erdoğan, yarın istasyon meydanında çok sevdiği Elazığlılarla buluşacak.

 HEYECAN DORUKTA

Başkan Erdoğan’ın Elazığ’a gelişleri ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Günlerden beri başta Ak Parti olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ ziyareti   ile ilgili hummalı bir çalışma yürütüyorlar.

GÜRGÖZE: “CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ”

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Elazığ’a yakışır bir şekilde karşılamak ve uğurlamak için tüm hazırlıkları bizzat kendisi takip ediyor ve mitingin kusursuz olması için saat başı alanda incelemelerde bulunuyor.

BAŞKAN YANILMAZ: ’’ELAZIĞ LİDERİNE SAHİP ÇIKACAKTIR’’

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mart Cumartesi günü Elazığ’a gelerek hemşerilerimizle kucaklaşacağını ve hemşerilerimizin de her zamanki gibi liderine sahip çıkacağını kaydetti.

SEÇİM SADECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN DEĞİL

31 Mart seçimlerinin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığını, sandığa gittiklerinde belediye başkanı kadar ülkenin kaderinin ve geleceğinin de oylanacağını ifade eden vatandaşlar, bu konuda dikkatli davranılmasını ve Erdoğan’ı bitirmek isteyen güçlerin ekmeğine yağ sürecek siyasi tutumlardan kaçınılması gerektiğini belirtiyorlar.

ERDOĞAN KÜRESEL GÜÇLERE BİAT ETMİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerli duruşunu hazmedemeyen güçler onu yok etmek için çok uğraşıyor. Çünkü O,  küresel güçlere biat etmiyor. Yanlışları haykırmaktan geri durmuyor. İşgalci tutumlara karşı kendini siper ediyor.

KAÇINCI KEZ…

Kaç kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirme planı tertip edildi. 17-25 Aralık, Gezi Olayları, 15 Temmuz ve son olarak ekonomik saldırı. Olmadı, tutmadı. Şimdi ellerinde mutlaka birkaç plan daha var.

SON PLAN 31 MART

Erdoğan’ı yok etmek isteyen güçler birçok senaryoyu hayata geçirdiler. Ama bunların hiçbirinde başarılı olamadılar.  Ancak onun ne kadar inançlı ve kararlı biri olduğunu hesap edemediler. 

“YENİ BİN YILIN SELAHATTİN’İ DEVRİLDİ”

7 Haziran seçimlerinde Ak Partinin oylarında bir düşüş yaşandığında  İtalyan Rebublica gazetesinin manşeti aslında her şeyi gözler önüne seriyordu. "Yeni bin yılın Selahaddin’i devrildi."

ABD’nin 28 Şubat Süreci'nde Erbakan’dan rahatsız olduğu üç konu vardı. Bağımsız ve faizsiz millî bir para sistemi oluşturulmasına yönelik bir proje, D-8’lerin kuruluşu ve İran ile kurduğu ilişkiler. Erbakan’ın iktidarın 3’üncü ayında ABD’nin şiddetli tavır alarak, Erbakan’ı devirmek için planlar yapmaya başladı. ABD’nin en rahatsız olduğu konu, Erbakan’ın mevcut kapital finans sisteminin dışına çıkacağını baştan söylemesi olmuştu.

D-8 KORKUTTU

ABD’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek istemesinin nedenleri arasında Amerika’nın menfaatlerine verdiği zarar ve Ortadoğu’daki imajının çizilmesi var. İstanbul’da düzenlenen D-8 zirvesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aramızdaki ticarette milli para birimlerimizi kullanırsak, D-8’de devrim yaparız. Dolar ve Euro baskısında ekonomiyi eritmeye gerek yok. Milli ve yerli parayla ticaret yaparsak ülkelerimiz kazanır” demişti.

FIRAT KALKANI OYUNU BOZDU

Erdoğan’ın, küresel  güç ABD’nin Ortadoğu’da kurguladığı iki büyük oyunu, ‘Fırat Kalkanı Operasyonu ve Türkiye’yi terör kuşağı ile çevreleme projelerini hakim kılarak, ABD’yi geçici de olsa Ortadoğu denkleminin dışına itmesiydi. ABD ve İsrail’e üçüncü büyük darbe dünya Müslümanlar'ını hedef alan Kudüs operasyonun engellenerek tarihsel bir başarıya imza atılmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlik yapmasıydı. Son olarak Türkiye’nin PKK/PYD’nin kontrolündeki Afrin’e operasyon yapma kararlılığı ABD’yi çok fazla tedirgin etmiş, hatta korkutmuştu.

ORTADOĞUDA ETKİN TÜRKİYE

Küresel güçler Türkiye'nin güçlenmesinden ve özellikle Ortadoğu'da etkin hale gelmesinden rahatsızlar. Onların arzu ettikleri Türkiye, kendi içine kapalı, iç sorunlarla uğraşan, bu nedenle de yüzünü etrafına çevirip bakamayan bir Türkiye’dir.

Bugün Türkiye kendi savunma sanayisini, kendi sağlık reformunu, eğitim sistemini ve ulaşımını o kadar iyi düzenleyen bir büyük güç ki, kolay kolay alt edilemez veya emirler yağdırılamaz. Yani Türkiye artık bu güçler için kolay lokma değil. Türkiye'de bir Cumhurbaşkanı'nı  propagandayla görevden almak o kadar kolay değil. Çünkü Türkiye eski güçsüz ülke değil.

Türkiye'ye artık tepeden bakamıyorlar. Türkiye verilen talimatlara artık boyun eğmiyor. Milletiyle bütünleşen Türkiye büyük hedeflere doğru ilerleyişini sürdürüyor.