Mikail Koçak Devam Dedi

Elazığspor'da Beykan Şimşek'in ardından Mikail Koçak, Berşan Yavuzay ve Hasan Ekici'yle de anlaşma sağlanırken, Çağrı Yağız Yasak, Yağızcan Erdem ve Kaleci Hakan Canbazoğlu'yla da bir kaç gün içerisinde anlaşmanın sağlanması bekleniyor

Mikail Koçak Devam Dedi

Elazığspor’da iç transfer çalışmaları hız kazanırken, Beykan Şimşek’in ardından bordo beyazlı kulüple devam etme kararı alan bir diğer oyuncu Mikail Koçak oldu.

Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda orta alanın adeta dinamosu olan Mikail Koçak, kendisine teklif edilen rakama evet diyerek yeni sezonda da bordo beyazlı takımla devam edecek.

Teknik direktör Bülent Yenihayat’ın verdiği liste doğrultusunda iç transfer çalışmalarına hız veren Elazığspor transfer komitesi, Mikail Koçak’ın dışında sözleşmesi devam eden Berşan Yavuzay ve Hasan Ekici’yle de büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Transfer komitesinin yaptığı teklifi düşünmek için süre isteyen oyunculardan Çağrı Yağız Yasak, Yağızcan Erdem ve kaleci Hakan Canbazoğlu’yla da önümüzdeki günlerde anlaşmanın sağlanması beklenirken, Mehmet Eksik, Metin Peker ve Fatih Kıran’la ilgili ise henüz bir sonucun alınamadığı ifade ediliyor.

Takımda kalması düşünülen oyunculardan Burhan Arman için ise iyi bir teklif gelmesi halinde kendisine yardımcı olunacağı ifade ediliyor.