MHP'nin Tanıtım Atağı

31 Mart yerel seçimler öncesi Ak Parti, Saadet, CHP, Yeniden Refah Partisi'nin ardından MHP de projelerini açıkladı.

MHP'nin Tanıtım Atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, 20 ana başlık altında proje lansman toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Aygen’in projeleri arasında şehre önemli değer ve prestij kazandıracak projeler var. Bunları hayata geçireceği kaynaklar konusunda da çok rahat bir duruş sergileyen Aygen, kaynakların verimli kullanılması halinde belediyenin imkânlarının yeterli olduğu tezini savunuyor.

MHP, son günlerde projelerinden daha çok reklam ve tanıtım atağıyla öne çıkıyor ve gündem oluyor. Uzun süre durağan kalan ve sahipsiz bir parti ve aday görüntüsü veren MHP, son hafta içinde ciddi anlamda bir tanıtım atağı başlattı.

MHP'nin Tanıtım Atağı

Şehir baştan başa üç hilalli bayraklarla donatılmış durumda.  MHP adayı Murat Aygen’in resimlerinin olduğu afişler artık her ağaçta asılmakla kalmadı, iki ağaç arasına gerilen afişlerle adeta yer-gök MHP oldu.

MHP bununla da kalmayıp tüm ulusal haber sitelerine reklam verdi. En çok tıklanan haber sitesini açtığınızda sizi MHP Adayı Murat Aygen karşılıyor.

Yerel televizyon ve haber sitelerinde yayınlanan videolar da gösteriyor ki MHP işini çok iyi bilen bir ajansla çalışıyor.

Tabi tüm bu çalışma ve profesyonel ekip için ciddi bir maddi güç gerekiyor. Gördüğümüz kadarıyla bu meblağın Elazığ’dan temin edilmesi çok mümkün değil. Belli ki Genel Merkez’in ciddi bir desteği var. Ve genel merkez Elazığ’a bu desteği verirken de seçimlerin kazanılmasını istiyor.

MHP’nin toparlanması ve yeni tanıtım atağıyla seçimleri kazanma iddiası artar mı bilmiyoruz ama görünen o ki MHP’de ciddi bir gayret ve heyecan var.