MHP Heyeti Yemişlik'teki TOKİ Konutlarını İnceledi

Sivrice İlçesi'nde belediye tarafından hizmete giren çalışmaların toplu açılış törenine katılan MHP heyeti daha sonra Yemişlik Mahallesi'nde yapılan konutları yerinde inceledi.

MHP Heyeti Yemişlik'teki TOKİ Konutlarını İnceledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Ömer Ekici, Alper Erdem, Eyüp Gönültaş ve beraberindekiler Sivrice Belediyesi toplu açılış töreninin ardından Yemişlik Mahallesi’nde yapılan konutları inceledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, “Şu anda 23 ay sonra geldik. İmar edilmiş, binalar bitmiş teslime hazır. Allah devlete güç ve kuvvet versin. Allah Cumhur İttifakı’nın önünü açık kılsın. Allah Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye hayırlı uzun ömür versin. Birlikteliğini devam ettirsin. Daha fazla ve daha mükemmel hizmetler sunmayı nasip etsin. Allah’ını, Kur’an’ını, kitabını, devletini, dinini, diyanetini bilmeyen, Şehidini, gazisini bilmeyenlere fırsat vermesin” ifadelerini kullandı.