MHP'de Halk buluşmaları yoğun katılımla devam ediyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 'Millet Vekiliyle Buluşuyor' programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Toplumun farklı kesimlerinin yoğun katılımı ile Semih Işıkver İletişim Merkezi'nde gerçekleştirilen halk buluşması programına MHP İl Başkanı Yunus Bal, MHP MYK Üyesi A.Hamit Kaya ile birlikte Belediye ve İl Encümen Üyeleri de hazır bulundu

MHP'de Halk buluşmaları yoğun katılımla devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programına vatandaşların gösterdiği yoğun katılımdan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “İletişim Merkezimizin açılması ile birlikte vatandaşlarımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Kamu kurumlarından sivil toplum örgütlerimize, muhtarlarımızdan esnaflarımıza, sanayicilerimizden sektör temsilcilerine, sanat ve medya camiasından amatör spor kulüplerimize, işsiz kardeşlerimizden emeklilere, çiftçilerimizden sanatkarlara, öğrencilerimizden öğretmenlerimize, ev hanımlarından genç kardeşlerimize kadar kısaca toplumu oluşturan her kesimden çok ciddi bir şekilde ilgi görmekteyiz.

MHP'de Halk buluşmaları yoğun katılımla devam ediyor

HALK BULUŞMALARIMIZ GELENEKSEL HALE GELMİŞTİR

Aziz hemşerilerimizin göstermiş olduğu bu yakın ilgi ve samimiyet için teşekkür ediyorum. Gerek İletişim Merkezimize gelen ve gerekse Halk Buluşmalarımıza teşrif eden değerli vatandaşlarımızın her bir talebi kayıt altına alınmakta ve çözümü için gereken tüm girişimler yapılmaktadır.

Halk Buluşmalarına katılan her siyasi görüş ve düşünceye mensup kardeşlerimizin bizlerden beklentilerini dile getirmeleri ve çözüm merkezi olarak burayı görmeleri siyasetteki duruşumuzun test edilmesi anlamında da bizler için çok kıymetli olmuştur. İlimizin kronikleşen birçok sorunun çözümü için gerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerekse ilgili Bakanlık ve Genel Müdürlükler düzeyindeki girişimlerimiz ve ortaya koyduğumuz samimi duruş ve kararlılığımız kısa sürede Aziz şehrimizde kabul görmüştür.

MHP'de Halk buluşmaları yoğun katılımla devam ediyor

"AZİZ HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Halk Buluşmalarına gösterilen bu ilgi bunun en temel göstergesi olmuştur. Bugüne kadar 5 kez gerçekleştirdiğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz bu programımızı aksatmadan devam ettirerek Aziz hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bugün bizlerle birlikte olan her bir kardeşimizin sorununu bir bir dinleyerek notlarımızı aldık. İnşallah çözümü noktasında da elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. Vatandaşlarımızın, mahallelerimizin, köylerimizin, ilçelerimizin maalesef birikmiş sorunları var.

“AZİZ VATANDAŞLARIMIZIN YARINLARI İÇİN YOĞUN BİR GAYRET İÇİNDEYİZ”

Şehrimizin bütüncül bir yaklaşımla kısa, orta ve uzun vadeli yeni bir planlamaya ihtiyacı olduğunu çok net görüyoruz. Her şeyin en iyisine layık olduğuna inandığımız hemşerilerimizin çok daha müreffeh bir gelecek hak ettiklerine inanıyoruz. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkında ve temsil ettiğimiz makamın vebalinin bilinci ile hareket ediyoruz. Bu doğrultuda İletişim Ofisimize ulaşacak kadar imkanı olmayan en gariban vatandaşımızın hassasiyetini gözeterek hem şehrimizin hem de Aziz vatandaşlarımızın yarınları için yoğun bir gayret içindeyiz. Her daim dua ve destekleri üzerimizde olan kıymetli hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.