Mevlüt Ağabeyi Kaybettik

Daha dün 'Hakimiyet'e Göre'de ' bakın neler yazmıştık. 'Market ve pazarlardaki fahiş fiyatlar, öğrencilerin 'barınamıyoruz' eylemeleri karşısında hükümet ve muhalefet kanadından gelen açıklamalar, Merkez Bankası'nın ilk kez faiz oranını düşürmesi, BM kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Biden'e resti ve Rusya ile önümüzdeki günlerde yapacağımız görüşmelerin yankı ve tartışmaları arasında asıl meselemiz olan ve hala ciddi bir tehdit olan koronavirüs gerçeğini unutturdu gibi. Oysa aşı oranındaki artışa rağmen vaka ve ölüm sayıları da sürekli artıyor. Çevremizde hastalığı ağır geçiren hatta entübe halinde olan dostlarımızın sayısı artmaya başladı.'

Mevlüt Ağabeyi Kaybettik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demez olaydık. Yazımızı Pazar sabah saat 10 gibi kaleme almıştık. Akşam 10 gibi ise korona illetinden mustarip olan Mevlut Aydemir ağabeyin vefat haberini aldık.
Birkaç gün Ağabeyimizi aramızdan almaya yetmişti. Önce hasta olduğu, iki gün sonra hastaneye yattığı bir gün sonra başka bir hastaneye kaldırıldığı, bir gün sonra da entübe olduğu bilgisi ulaşmıştı. Son gelen haber ise yürek yakıcı ve bir o kadar da acıydı…

Güleryüzü, babacan tavırları, herkesin yardımına koşan güzel  davranışları ve esnaflıkla birlikte birçoklarının sırdaşı olan Hacı Mevlüt Aydemir Ağabey de sevenlerini bırakarak göçtü öteki âleme.

Mevlut Ağabey, biz basın mensuplarının da sık sık uğrayıp alışveriş yapıp bu arada şehir kritikleri ve siyasi-ticari değerlendirmeler yaptığımız bir büyüğümüzdü. 

Herkesi kucaklayan, her kesimle sıcak ve samimi dostluklar kuran, kalp kırmaktan, kem söz söylemekten uzak, her zaman yapıcı ve uzlaştırıcı olan Mevlüt Ağabeyimize yüce Mevla’dan rahmet duygularımızla birlikte Aydemir ailesine sabr-ı cemil diliyoruz.