Merkez İlçe, Halkla Buluşuyor

Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı, görev alanında bulunan bölgelerdeki çalışmalarını sürdürmeye davam ediyor. Medyada çok yer almasa da merkez ilçe teşkilatı, partilerinin görüş, düşünce ve hizmetlerini halkımıza etkin ve sürekli bir çalışma programıyla iletmeye devam ediyorlar. 

Merkez İlçe, Halkla Buluşuyor

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik ve yönetimi,  merkez köylere gerçekleştirdikleri birinci tur  ziyaretlerini tamamlamanın ardından şehir merkezindeki 40 mahallenin tamamını da ziyaret ederek hem halkın hem de  mahalle muhtarlarının talep ve beklentilerini aldılar.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara yönelik yaptığı halkın içinde olun talimatına en etkili uygulayan teşkilatlardan biri olan Ak Parti Elazığ Merkez İlçe teşkilatı,  geçtiğimiz yıl merkeze bağlı 134 köyü ziyaret etmiş ve vatandaşlar ile bir araya gelmişti.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik ve yönetimi köy ziyaretlerinin ardından Ocak ayında başlattıkları merkez mahalle ziyaretlerini de tamamladılar.
Bu çalışmalarla kendi sorumluluk sahasında bulunan tüm yerleşim birimlerini ziyaret ederek halkla buluşan Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı, bu çalışmalarını artırarak sürdürmenin de planlarını yapmış ve uygulamaya koymuş bile. 

Diğer partilerin merkez ilçe teşkilatlarının var olup olmadığı tartışılırken Ak Parti’nin bu gayreti ve performansı halkta da karşılık buluyor ve takdir topluyor.