Merak ettik...

TOKİ tarafından anahtar teslim töreni ve İpekyolu Gençlik Merkezi'nin açılışı için ilimize gelen ve tam sekiz saat ilimizde kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan hizmetleri yerinde gördü, inceledi ve hak sahiplerinin memnuniyet ve teşekkür mesajlarını aldı.

Merak ettik...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Buraya kadar her şey normal ve olması gerektiği gibi. Elbette bir cumhurbaşkanı depremin ilk saatlerinde üç bakanını ilimize gönderiyor, iki gün sonra bizzat kendisi de geliyor ve bakanlarına; “Elazığ’ın tüm sorunları bitene kadar burada kalacaksınız” diye talimat veriyor, bu talimatlar gereği şehrimizde önemli çalışmalar yapılıyor ve 20 bin konut üretiliyorsa bu bir başarıdır ve elbette teşekkür edilmesi gerekir.


Bu sebeple hem halkımızın hem de siyasilerimizin teşekkürü, gelmiş olduğumuz medeniyet ve törelerimize göre olması gereken ve yapılan bir teşekkürdür.


Bu tespitimizle birlikte şunu da merak etmiyor değiliz. Elbette ilimizde kısa sürede çok işler başarıldı. Elbette bakanların yakın takibinde bir destan yazıldı. Ama kamuoyunda hala konuşulan ve çözüm bulunan problemlerimiz de yok değil. Tamam, okyanusları geçtik ama basit sorunların çözülememesi sonucu sizleri küçük bir derede boğmaya çalışıyorlar. Ve yine bir gerçek ki sizler de neredeyse boğulacak gibi oluyorsunuz bu sorunların altında.


Merakımız şudur ki, Cumhurbaşkanımıza yapılan hizmetlerle birlikle vatandaşın çözüm beklediği sorunlarla ilgili bir sunumunuz ve net ifadeleriniz oldu mu?


Şehrimizde çok hizmetler yapıldı ama halkımız şu problemlerin de çözümünü sizlerden bekliyor diyebildiniz mi?


Bunları söylediyseniz, gelen cevap ne oldu? Söylemediyseniz bu fırsatı neden kaçırdınız ve bir daha ne zaman yakalamayı düşünüyorsunuz?


Başka da sorumuz yok…