MELİSA YARDIM BEKLİYOR

Elazığ'ın Sürsürü mahallesinde oturan 3 çocuk annesi Sevda Çağrıbay, eşinin şoförlük yaptığını belirterek, 19 yaşındaki kızı Melisa'nın 5 yıl &oum

MELİSA YARDIM BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Sürsürü mahdigeresinde oturan 3 çocuk annesi Sevda Çağrıbay, eşinin şoförlük yaptığını belirterek, 19 yaşındaki kızı Melisa’nın 5 yıl önce geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum olduğunu söyledi.

Gözü yaşlı anne kızının tedavisini Elazığ’da yaptıramadığını maddi imkansızlıklar nedeniyle 8 ay önce tedaviye ara verdiklerini ifade ederek,kızının yürüyebilmesi için yardım çağrısında bulundu.

 

BEN ÇOCUĞUMU KADERİNE TERK ETMEK İSTEMİYORUM

Sevda Çağrıbay,kızını kaderine terk etmek istemediğini belirterek,” Kızım 5 yıl önce yüksekten düşme sonucu beyninde hasar oluştu.Şu an Melisa yatalak bir durumda konuşamıyor,yürüyemiyor. Melisa’nın tedaviye ihtiyacı var. Biz 5 yıl içerisinde maddi imkanlarımızı zorladık ancak bu kadar yapabildik. 8 ay önce doktorlar kök hücreye karar verdiler. En az 8 saat fizik tedavi yaptırmamız gerekiyor,ama maddi imkansızlıklarımız nedeniyle yaptıramıyoruz.Ben çocuğumu böyle kaderine terk etmek istemiyorum. Ne olursunuz Allah rızası için bana bir yardım eli uzatın. Şu yavrum için bir yardım eli uzanmasını istiyorum.” diye göz yaşlarına boğuldu.

 

KIZIMIN  KASLARINI  KAYBEDİYORUZ

Melisa’nın tekrar yürüyebilmesi için tedavi  olduğunu ancak maddi sıkıntılar nedeniyle yaptıramadıklarını belirten gözü yaşlı anne,” Evet tedavisi var. Biz yaptıramıyoruz. Melisa 8 ay öncesinde ropot tedavisi ile kasları daha güçlüydü,ayakta durabiliyordu, Şimdi ayakta duramıyor. Tedaviye ara verince kasları kaybediyoruz. Tedavi ile bunların güçlenmesi gerektiğini söyledi doktorlar.” dedi.

 

BEN PARA YARDIMI İSTEMİYORUM

Sevda Çağrıbay,” Ben kimseden para talep etmiyorum,sadece Melisa’nın tedavi edilebilmesi için yetkililerden yardım bekliyorum. Tedavi istiyorum,Ameliyatı için, fizik tedavi için yardım bekliyorum.Allah rızası için bir yardım elinin uzatılmasını bekliyorum.” diye konuştu.