Mehmet Mustafa Ayaz Mollakendi Belediye Başkan Aday Adayı

Mehmet Mustafa Yazıcı, Mollakendi Belde Belediye Başkanı aday adaylığını duyurdu.

Mehmet Mustafa Ayaz Mollakendi Belediye Başkan Aday Adayı

Ak Parti’den Mollakendi Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyuran Ayaz, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, “1972 Mollakendi doğumlu, evli, 3 çocuk babasıyım. Ben memur, amir, müdür değilim. Ben Mollakendi Beldesi’nde ve çevresinde 3 bin dönüm arazisi olan, aynı soyadı taşıyan kardeşlerimle çiftçilik yapmaktayım. Allah’ın izni ve partimizle bölge halkımızın teveccühüyle bu göreve gelirsek,  hizmet etmek bize nasip olursa, yapacağımız hizmetlerin en büyük etkisini kendim ve ailem göreceği için eksik ve yanlış ççalışma lüksüm yoktur. Ak Parti’nin Belde’deki kurucularındanım ilk görevim, Gençlik Kolları yönetimi, Ak Parti Mollakendi Beldesi Merkez Mollakendi Mahalle temsilciliği olmuştur.

Bu süreçte 2014-2019 dönemlerinde partimden aday adayı oldum. Sandık başı görevinden belde başkanlığı görevine kadar çeşitli kademelerde görev yaptım. 2019 yılından bu yana büyük bir özveriyle sürdürmüş olduğum Ak Parti Mollakendi belde başkanlığı görevimden, il ve merkez ilçe başkanlığının bilgisi dahilinde yaklaşmakta olan 2024 yerel seçimlerine aday adayı olmak, aynı zamanda belde başkanlığının önünü açmak, partimize ve teşkilatımıza daha rahat bir çalışma ortamı oluşturmak için isteyerek belde başkanlığı görevimden ayrıldım. Beldemizin en büyük sıkıntı ve sorunlarının içinde yaşayan bir kardeşiniz olarak en iyi şekilde analiz edip çözüme ulaştıracak kişinin kendim olduğunu düşünüyorum.

Konuşmanın başında söylediğim gibi ben herhangi bir kurumdan kalkıp da bu göreve talip olmadım. Dün olduğu gibi bugün, veya bu görev bize verilsin ya da verilmesin, döneceğimiz yer herhangi bir kurum değil, beldemizdir. Bugün burada aday adaylığı müracaatı için toplanmış bulunmaktayız. Bu sürecin partimize, beldemize ve bizlere hayırlı uğurlu olmasını temenni e diyorum. Hizmet aşkıyla bu yola çıkan aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bütün samimiyetimle diyorum ki, beldemizi bir üst seviyeye taşıyacak adayımıza Rabbimin nasip etmesini niyaz ediyorum.” Dedi.