Maraton Bitti

Yaklaşık üç aydan beri hızlı bir şekilde devam eden seçim maratonu, biz basın mensupları için bugün itibarıyla bitti.

Maraton Bitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçimlere giren parti adayları, il başkanları, milletvekilleri, her partinin gençlik ve kadın kolları, Belediye ve İl Genel Meclisi üye adaylarının çalışmalarının kamuoyuna yansıtılması amacıyla yürüttüğümüz çalışmaların da nihayet sonuna geldik.

Pazar günü yapılacak seçimlerin sonuçlarının belirlenmesi ve seçilecek isimlerin görevlerine başlamasıyla birlikte siyasi haberlerin yoğunluğu da epey azalmış olacak.

Bu süreç adaylar kadar basın camiasını da epey yordu. Hızlı ve etkin haber üretmenin telaşını ve heyecanını yaşayan basın mensupları arkadaşlarımız zaman zaman yaptıkları haber ve yorumları sebebiyle eleştiri alsalar da çoğunlukla teşekkürü hak ettiler.

1 Nisandan sonra siyasi dozu daha az haberlerimiz olacak belki ama tüm medya kurumlarında çalışan arkadaşlarımız, önümüzdeki süreçte daha üretken ve başarılı olmaları adına bir süre tatil yapmayı hak ettiler.

Her ne kadar hiçbir başkanın vaatleri arasında basın mensuplarına yönelik bir fasıl açılmamış olsa da patronların çalışanlarına kısa da olsa bir tatil hakkı vermelerinde oldukça fayda var. Neydi o meşhur söz. İsteyenin yüzü kara…