Malatyaspor Elazığ'a mı Gelecek?

6 Şubat depremi sonrasında Yeni Malatya Stadyumu'ndaki belirsizlik, gelecek sezon maçlarının nerede oynanacağı konusunda yeni gelişmelere yol açtı.

Malatyaspor Elazığ'a mı Gelecek?

6 Şubat depremleri sonrasında Yeni Malatya Stadyumu'nun akıbeti Malatyaspor taraftarları arasından büyük soru işaretlerine neden oldu. 200 milyonluk yatırımla hizmete giren devasa stadyumun üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen herhangi bir faaliyetin yapılmaması Malatyaspor taraftarları arasında endişe yarattı.

Sarı-Kırmızılı yönetimin, gelecek sezon maçlarını nerede oynayacakları konusunda girişimlere başladığı öğrenildi. Yapılan bilgilere göre, Malatyaspor'un listesinin başında Elazığ Atatürk Stadyumu bulunuyor. Yönetimin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bordo-Beyazlı yönetimle temasa geçmeye hazırlandığı ifade edilirken, Elazığ cephesinin nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu haline geldi.

Malatyaspor taraftarları, yaşanan depremlere rağmen ayakta kalan stadyumun spor etkinliklerinin devam etmesi adına umut verici bir gelişme olmamasından endişe duyarken, Elazığ'da yeni bir başlangıç yapma ihtimali spor kamuoyunda geniş bir şekilde tartışılıyor.