Malatya'ya Elazığlı Müdür

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik A.Ş'de Genel Müdürlük koltuğuna Veysel Tay oturdu. Naci Bayrakçı da Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.

Malatya'ya Elazığlı Müdür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Esenlik A.Ş'nin yeni yönetimini duyurdu. Veysel Tay'ın Genel Müdür, Naci Bayrakçı'nın ise Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı açıklamada, her iki ismin de şirketi daha ileriye taşımak için çalışmalarına başladığı belirtildi.

Malatya'ya Elazığlı Müdür

BASKİLLİ HEMŞERİMİZ ESENLİK'TE

Aslen Elazığ Baskilli olan Veysel Tay'ın ataması, Baskilli hemşerileri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları Tay'ı "Baskilli hemşerimiz Esenlik Genel Müdürü oldu" diyerek tebrik ettiler.

ŞİRKETE VE MALATYA'YA HAYIRLI OLSUN

Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Veysel Tay ve Naci Bayrakçı'nın göreve başlamalarını şirkete ve Malatya'ya hayırlı olması dileğinde bulundular.

Veysel Tay'ın Esenlik A.Ş Genel Müdürlüğü'ndeki yeni dönemde, şirketin daha da gelişmesi ve Malatya'ya daha fazla katkı sağlaması bekleniyor. Tay'ın tecrübe ve birikimi ile Esenlik A.Ş'nin önemli başarılara imza atacağı öngörülüyor.