Maden Belediyesi'nin önceliği

Maden Belediye Başkanlığı, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Maden Belediyesi, 2 farklı pozisyon 2 sözleşmeli personel alacak.

Maden Belediyesi'nin önceliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maden Belediyesi bir Jeoloji mühendisi, bir de Maliye, İktisat, Ekonomi ve Finans bölümlerinden mezun bir adet ekonomist alacak.

Maden belediyesinin görev ve sorumluluk alanında jeoloji mühendisini gerektirecek, yine normal mali iş ve işlemleri yapacak çok sayıda memur varken yeni bir eleman alması belli ki verilen sözlerin yerine getirileceği adrese teslim bir alım olacak.

Belediyelerin daha çok inşaat mühendisi, mimar gibi kente şehircilik anlamında katkı sunacak mühendis almak yerine jeoloji mühendisi gibi çok da elzem olmayan bir personel alımına gitmesi de gösteriyor ki Başkan birilerine verdiği sözü yerine getirmek adına harekete geçmiş durumda.

Kimin alınacağı belli olan işe alınacaklar adına sevindik ama birçok sorunla boğuşan ve ciddi bir dönüşüm bekleyen Maden adına üzüldük. Belediye keşke inşaat mühendisi ya da mimar alsaydı.