Maaş Farkı Ödemeleri İçin Takvim Netleşti

Türkiye genelinde 14 milyon emeklinin merakla beklediği maaş farkı ödemeleri için takvim netleşti. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada, 'Zamları yüzde 49.25'te eşitlenen 14 milyon emeklimizin ek zam ödemeleri için takvim belirlendi. Aylık farklar yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatacak' dedi.

Maaş Farkı Ödemeleri İçin Takvim Netleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde 14 milyon emeklinin merakla beklediği maaş farkı ödemeleri için takvim netleşti. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada, "Zamları yüzde 49.25'te eşitlenen 14 milyon emeklimizin ek zam ödemeleri için takvim belirlendi. Aylık farklar yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatacak" dedi.
Zam oranlarıyla birlikte ocak ayında gerçekleşen emekli aylığı ödemelerinin ardından, yeni hesaplamalar ve ek ödemelerle emeklilere yapılacak olan ödemeler için belirlenen takvim açıklandı. Çalışma Bakanı Işıkhan, emeklilerin aylıklarına yapılacak olan artışın Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından, ek ödemelerin bir hafta içinde emeklilerin hesaplarına yatırılacağını belirtti.