Lösev'den önemli ziyaretler

Başak MERAL GÜNDÜZ/2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasının birinci gününde farkındalık yaratmak için LÖSEV Elazığ Temsilciliği  resmi ziyaretler gerçekleştirildi.

Lösev'den önemli ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZLA DİLEK FENERİ UÇURMA ETKİNLİĞİ YAPTIK
Lösev Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak yaptığı açıklamada,”Ziyaretlerimiz kapsamında Lösemili çocuğumuz ve ailesiyle ilk olarak Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ettik.Belediye Başkanımız Lösemi hastası çocuğumuz Baran ile yakından ilgilendi.

İkinci ziyaretimiz,Elazığ Cumhuriyet Başsavcımız Ömer Karişit oldu.Bizleri makamında ağırlayıp Lösemili çocuğumuz Baran’a cübbe giydirip yakın diyaloğuyla onu çok mutlu etti.

Ardından Elazığ’ın kanalı olan Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ı ziyaret ettik ve haftamız hakkında bilgilendirme yaptık. Son olarak;Elazığ’ın yerel gazetesi olan Hakimiyet Gazetesi ve yönetimini ziyaret edip haftamız kapsamında neler yapıldığını görüştük, ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

İkinci gün Löseve kayıtlı Lösemili çocuklarımızla Dilek Feneri uçurma etkinliği yaptık.Çocuklar dilek fenerlerini uçururken yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.Elazığ Temsilciliği olarak ev ziyaretimiz ve yeni açılan AVM’de AVM yönetimi tarafından Lösemili çocuklarımıza sürpriz yapılarak bowling oynatıldı.Çocuklarımız çok mutlu oldular.2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftası Lösev’in kuruluş tarihi olduğu için Lösev kurucumuz ve Lösemili Çocukların ‘Şirin Babası ‘Sayın Üstün EZER bu haftayı Lösemili çocuklara ve ailelerine armağan etmiştir”dedi.

Lösev'den önemli ziyaretler
Lösev'den önemli ziyaretler
Lösev'den önemli ziyaretler