LÖSEV 20. Yıl Kutlamalarına Devam Ediyor

Nisa Yılmaz/ LÖSEV, 20. yıl etkinliklerini kutlamaya devam ediyor. Elazığ'da lösemili çocuklar ve ailesi kendileri için düzenlenen geziyle doyasıya vakit geçirdi.

LÖSEV 20. Yıl Kutlamalarına Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LÖSEV Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak, LÖSEV’in 20. yıl kutlamalarının devam ettiğini söyleyerek; “LÖSEV bu yıl 20. yılını kutluyor. Bu nedenle Türkiye’nin her yerinde etkinlikler düzenleniyor. LÖSEV Elazığ Temsilciliği olarak bizler de lösemili çocuklarımıza ve ailelerine etkinlik yapmayı planladık. F.Ü. farkındalık atölyesi, 10 lösemili çocuğumuz ve ailesinin katıldığı bir etkinlik hazırladı. Elâzığ’daki lösemili çocuk ve ailelerimiz ile birlikte Malatya’ya bir tur düzenlendi. Düzenlenen turda çocuklarımız ve ailelerimiz keyifli vakit geçirdi. Daha sonra ailelerimizle Karakaya Barajı’nda iki buçuk saatlik bir tekne turuna katıldık. Tekne turunda çocuklar ve aileler gönlünce dans edip eğlendi. Çocuklarımız dolu dolu, keyifli bir gün geçirdi. LÖSEV Elazığ Temsilciliği olarak Fırat Üniversitesi Farkındalık Atölyesi ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ediyorum. Ve LÖSEV olarak; ‘mutluluk paylaştıkça artar’ diyoruz.”

LÖSEV Elâzığ Temsilcisi Kavak, ayrıca LÖSEV “Anneler Yarışıyor” yarışmasında grup olarak birinci olduklarını ve yarışmada ödül olarak yurt dışı tatili kazandıklarını söyledi. Kavak, LÖSEV olarak sadece maddi yardımla sınırlı kalmayıp, ailelere moral ve motivasyon kazandıracak organizasyonların da yapıldığını ifade etti.