Lokman Gör imzaya geliyor!

Haber: Hüseyin Kabukçu TFF 1

Lokman Gör imzaya geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Elazığspor, son olarak görüştüğü ve anlaşma sağladığı Lokman Gör ile imza aşamasına geldi. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre bordo-beyazlılar, son olarak Göztepe forması giyen ve Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Lokman Gör'ü Elazığ’a davet etti.
Göztepe ile olan bonservis sorununu gideren Lokman’ın, Erzurum kampının sona erecek olması nedeniyle direkt Elazığ’a geleceği ve burada sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

LOKMAN GÖR KİMDİR?
1990 Rize doğumlu Lokman Gör, futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. Daha sonra Pendikspor altyapısında oynayan başarılı savunmacı, İstanbul ekibinde profesyonelliğe adım attı. Uzun yıllar Pendikspor forması terleten Lokman, ardından Antalyaspor'a transfer oldu ve sırasıyla Samsunspor, Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor takımlarında kiralık oynadı. Geçtiğimiz sezonun başında Göztepe'ye transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, Play-Off'lar sonunda Süper Lig'e çıkan İzmir ekibinin önemli isimleri arasında yer aldı.