Levi'ye Bak Sen!

Dünyanın birçok bölgesinde duyarlı ve vicdanlı kesimler İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlara tepki gösterirken, bunu daha da artırılmasını talep eden isimler de var.

Levi'ye Bak Sen!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazze'de soykırım yapan siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya seslenen İsrailli şarkıcı Ofer Levi, alçak bir çağrıda bulunarak "Türkiye'ye atom bombası atın" diye konuştu.

Kaydettiği videoyu paylaşan Levi, "Netanyahu’ya sesleniyorum. Arkandayız. Kutsal kitabımız (Tevrat) düşmanlarımızı yok etmemizi emrediyor. İran'a, Yemen'e, Türkiye'ye atom bombası at." ifadelerini kullandı.

Şeriatlarına en bağlı milletlerin Yahudiler olduğu söylenir. Tahrip edilmiş Tevrat’ta  içerisinde Elazığ’ın da bulunduğu Anadolu’da Kayseri’ye kadar uzanan büyük bir coğrafyanın sözde Arz-ı mevud (vadedilmiş topraklar) vecibesi gereği İsrail’in eline geçmesi gerekiyormuş. Ve bu Yahudiler için bu hedefe katkı sunmak kutsal cihatmış. Bu cihada katkı veren ya da destekleyen her bir Yahudi Allah katında sevap işliyormuş.

Evet ve ne yazık ki hepsi olmasa da dünya üzerinde yaşayan Yahudilerin asıl amacı sadece Filistin değil sözde kutsal kitaplarında vadedilmiş topraklara sahip olmak ve cennete girmek.

Oysa tüm kutsal kitap ve metinlerde öldürmek yasaktır ve büyük günahtır. İnsanların mal ve can emniyetini sağlayan da bizzat kutsal kitaplar ve değiştirilmemiş Tevrat’tır.

Ama tahrif edilmiş kitaplarının kan ve ölüm kokan sözde ayetlerinden aldıkları manevi referans, İsrail Şarkıcı Ofer Levi’de ete kemiğe bürünüp “atom bombası” atın nefretine dönüşebiliyor.

Hani hep söylenir ve bazı saflar da inanır  ya sanatçılar topluma ve sorunlarına duyarlı olur diye. Yaşanan bir olumsuzluk karşısında vicdani ve insani tepkilerini dile getirirler diye. Bu durum İsrailli şarkıcıda  dine dayandırılan ve kaynağını sözde dinden alan bir nefrete dönüşmüş durumda.

Ya bizdeki sanatçıların bir kısmı. Filistin’de Kuvayı  Milliye görevi gören Hamas’ı hala terör örgütü olarak nitelendiren sanatçı ve çevrelere ne diyelim.

Son not: Kurutuluş savaşında eli silah tutan ya da tutmayan 7’den 70’e cepheye koşup bu aziz vatanı korumak adına mücadele eden Kuvayı Milliye güçlerine de terörist diyen birileri vardı.

Peki kimlerdi onlar? İzmir’i, Ege’yi, Urfa’yı, Antep’i, Maraş’ı, Kars’ı, Van’ı ve ülkenin bir çok bölgesini işgal eden Yunanlılar, Fransızlar, İngilizler ve Ermeniler…

Bilmem anlatabildik mi Hamas’ın ne demek olduğunu…

Bilgi için: https://ataturkansiklopedisi.gov.tr/bilgi/kuva-yi-milliye/