LEĞENDE YOLCULUK!

Elazığ kent merkezinde bulunan bir sokakta ekmek parası kazanmak için sokak sokak gezerek leğen satan bir kadın, çocuğunun kaybolmaması için ilginç bir yönteme başv

LEĞENDE YOLCULUK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ kent merkezinde bulunan bir sokakta ekmek parası kazanmak için sokak sokak gezerek leğen satan bir kadın, çocuğunun kaybolmaması için ilginç bir yönteme başvurdu.

Tekerlekli arabası ile hayatta kalma mücadelesi veren fedakar anne,bir taraftan ekmeğini kazanırken diğer taraftan da çocuklarını sahiplenerek her şartta anneliğin sınır tanımadığını gösterdi.

Fedakâr annenin çocuklarına duyduğu bu sevgi karşısında mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar; ’Bir anne her zaman evlatlarının iyiliğini ister. Gördüğümüz bu manzarada bir annenin hangi şartta olursa olsun her zaman önceliği çocuğuna verdiğini gösteriyor. Ekmek parası kazanmak için sabahın erken saatlerinde yola çıkan bu anne çocuklarını tek başına bırakmaya kıyamayarak yanına alıyor. Leğende çocuğunu oturtarak yürümelerine kıyamıyor. Bu annenin elinin öpülmesi lazım. İnsan ne olur olsun içindeki duygulardan vazgeçemiyor.’’diye konuştu.