Lale Ve Sümbül Soğanları Toprakla Buluştu

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park, yeşil alan ve ana arterlerde bulunan refüj ve kavşaklarda 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanını toprakla buluşturdu.

Lale Ve Sümbül Soğanları Toprakla Buluştu

TOPLAM 107 BİN 500 ADET SOĞANLI ÇİÇEK DİKİLDİ
Elazığ Belediyesi, bahar ayları ile birlikte kent estetiğine değer kazandıracak lale ve sümbül dikim çalışmalarını tamamladı. 


Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, şehrin ana arterlerindeki orta refüj ve kavşaklar başta olmak üzere park, bahçe ve yeşil alanlarda 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanının dikimini gerçekleştirildi.


Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kent estetiğine değer kazandıran çalışmalarımız kapsamında park ve yeşil alanlar ile ana arterlerde yer alan kavşak ve refüjlerde 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanının dikimi gerçekleştirildi. Şehrimiz baharı rengarenk lale ve sümbüllerle karşılayacak. Kent estetiğine değer kazandıracak çalışmalarımız mevsim koşullarına uygun çiçek ve bitkilendirme çalışmalarıyla devam edecek.” denildi.