Kütüphane Polemiği

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Elazığ Ak Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ'a tepki gösterdi.

Kütüphane Polemiği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ekonomik durumla ilgili açıklamaya yapan Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve bugün Fırat Üniversitesi Kütüphanesi'ne ziyarette bulunan Metin Bulut'a CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan tepki geldi.

CHP Elazığ Milletvekili Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Elazığ Ak Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ'a tepki gösterdi.

Milletvekili Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Elazığ’ın AKP’li vekillerle imtihanı… Biri çıkar “sebzeyi kilo ile almayın tane ile alın” der, diğeri Fırat Üniversitesi’ne kütüphane inşa ettiğini söyler. Çok yakında Elazığ’da görev yapan devlet memurları da sayemizde maaş alıyorlar derlerse şaşırmayacağım" ifadelerini kullandı.

 

 

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut'tan yanıt gecikmedi. Milletvekili Bulut, yaptığı paylaşımla Erol'a şu yanıtı verdi: "CHP milletvekili Sn Gürsel Erol'un’ kendisiyle imtihanı… Okuduğunu anlayabilseydi “biz” ve “ben”in ayrı şeyler olduğunu fark edecekti! Kütüphanenin yapım sürecini milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte yani “biz”yakından takip ettik. Evet bunu da AK Parti yani “biz” yaptık."