Kurum-Şerifoğulları Dostluğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 26 Belediye başkan adaylarından olan İstanbul Adayı Murat Kurum, İstanbul'u muradına erdirecek güçlü bir başkan olmakla birlikte, Elazığ için de çok önemli imkânlar sunacak.

Kurum-Şerifoğulları Dostluğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dönemin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, 24 Ocak depreminin hemen ardından ilimize gelen ve aylarca şehrimizde kalan Murat Kurum, bu süreçte şehrimizi tanımakla birlikte başta Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olmak üzere önemli dostluklar kurmuştu.

Günlerce Başkan Şerifoğulları ile sahada olan, deprem konutlarının yapımını adım adım takip eden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde sayısız kez ilimize gelen Murat Kurum ile Başkan Şerifoğulları arasındaki dostluk, İBB ve Elazığ Belediyesinin  kardeş belediye olmasını sağlayacak ve  bununla birlikte birçok hizmetin şehrimize gelmesi daha kolaylaşacak.

Kurum-Şerifoğulları dostluğu, birçok iş makinası, kamyon, hizmet aracı, teknik destek, ağaç ve süs bitkilerinin sembolik bedellere ilimize hibe edilmesini sağlayacağı gibi, farklı sosyal ve kültürel projelere de yansıyacak yenilikleri getirecektir.

Yanında  samimi destekçisi İBB Başkanı Murat Kurum’un olduğu bir Elazığ Belediyesi, yeni dönemde   hizmetleriyle daha çok göz dolduracak bir konuma yükselecektir. Bu yönüyle de Şahin Şerifoğulları ve Murat Kurum hayırlı olsun.