Kurultay'da tek aday Özgür Özel!

CHP'nin 21. Olağanüstü Kurultayı bugün Ankara'da başladı. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı kurultayda Ümit Uysal ve Berhan Şimşek adaylıktan çekildi, Bu durumda bütün üyeler Özgür Özel için oy kullanacak.

Kurultay'da tek aday Özgür Özel!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi, 21. olağanüstü kurultayını topladı. Kurultay Ankara'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılıyor. Kurultayda divan başkanlığını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu yapacak. Delegeler genel başkanlıkla birlikte, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu için oy kullanacak.

KILIÇDAROĞLU SALONDAKİ YERİNİ ALDI

Bugün Ankara'da başlayan CHP'nin 21. Olağanüstü kurultayına katılıp katılmayacağı merak konusu olan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da salondaki yerini aldı. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde adaylık tartışmalarına noktayı koymuş ve aday olmayacağını net bir şekilde ifade etmişti.

Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı kurultayda Ümit Uysal ve Berhan Şimşek adaylıktan çekildi, Bu durumda bütün üyeler Özgür Özel için oy kullanacak.