Kurtlar sofrasında son 5!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 34. Haftası'nda Bodrumspor'la evinde karşılaşacak. Elazığspor adına kümede kalma yolunda önemli bir viraj olan maç, rakip içinde play-off yolunda kritik bir randevu anlamı taşıyor

Kurtlar sofrasında son 5!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Son iki maçında 12 gol yiyen ve kümede kalma ümitleri mucizelere bağlı olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, 34. haftada Bodrumspor’u konuk edecek. Zorlu maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren Bordo-Beyazlılarda kart cezalıları Ömer Faruk Aydemir ile Yusuf Ensar Poyrazlı kadroda yer alamayacak. Sezonun tamamlanmasına son 5 hafta kala Elazığspor’un kümede kalmak istiyorsa kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN
34.hafta karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemleri’nden Aykut Sergin yönetecek. Sergin’in yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Murat Erölmez ve Sinan Ertinğü yapacak. Maçta dördüncü hakemi olarak ise yine İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Burak Kaplan görev üstlenecek. Hakem Aykut Sergin, Bodrumspor maçıyla ilk kez Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'un bir maçında düdük çalacak.

3. RANDEVU
1931 yılında kurulduktan sonra 86 yıl sonra 2. Lige yükselen Bodrumspor ile Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor lig tarihlerinde 3. kez karşı karşıya gelecekler. 15 Nisan Perşembe günü Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da 3. randevuya çıkacak Tetiş Yapı Elazığspor-Bodrumspor müsabakası öncesi temsilcimiz 26 puanla 18. sırada yer alırken, 58 puanı bulanan Bodrumspor ise 6. basamakta bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bodrum’da oynanan maç 2-2’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.
15 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan müsabakayı İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Aykut Sergin yönetecek.

TÜM MAÇLAR YARIN
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 34. hafta maçlarının tamamı yarın oynanacak. Program şöyle;
14.00 1922 Konyaspor-Eyüpspor
(15 Temmuz Stadyumu)
14.00 Bayburt Özel İdare-Karacabey Bld.
(Bayburt Genç Osman Stadyumu)
15.00 TY Elazığspor-Bodrumspor
(Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha)
15.00 Pendikspor-Kırşehir Bld.
(Pendik Stadyumu)
15.00 Sivas Bld.-Mamak FK
(Muhsin Yazıcıoğlu Kompleksi)
15.00 Kastamonuspor-Tarsus İY.
(Gazi Stadyumu)
15.00 Etimesgut Bld-Kırklarelispor
(Atatürk Stadyumu)
15.00 Turgutluspor-Vanspor
(7 Eylül Stadyumu)
15.00 K.Karabükspor-Pazarspor
(Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)
15.00 Serik Bld.-Sakaryaspor
(Serik İsmail Oğan Stadyumu)