Kurnaz: 'Bu takım küme düşmemeli'

Elazığspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz, Elazığsporlu oyuncuların ciddi anlamda psikolojik, mentör desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti

Kurnaz: 'Bu takım küme düşmemeli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomik anlamda tarihin en zor günlerini geçiren ve 2.Lig Kırmızı Grup'ta bugün deplasmanda Kastamonuspor'la ya tamam ya devam maçına çıkacak Elazığspor'un üzerinde karabulutların dağılması adına şehrin ileri gelenlerinin harekete geçmesi gerektiğine dikkat çeken Elazığspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz: "Bu takımın küme düşmesine müsaade etmemeliyiz. Gün bugündür yarın çok geç olacak. Kastamonu maçı ölüm kalım maçıdır. Bu maçı kazanıp iyi bir hava yakalamalıdır oyuncularımız" dedi.

“YARIN ÇOK GEÇ OLACAK”
Başkan Kurnaz'ın açıklamaları şöyle; "Elazığsporlu oyuncu kardeşlerimin ciddi anlamda psikolojik, mentör desteğe ihtiyacı var. Son maçlarda etki-tepki, inanç, mücadele, kırılma anlamında çok fazla mesaj verdiler. Yeni gelen hocamızın bu konuya ciddi olarak eğilmesi gerekir. Bu ölü toprağını atalım bu takımın üstünden. Futbolcularımız tek başlarına kalmışlar. Onlara ilin yöneticilerinden başlayarak destek çıkmalıyız. Mutlaka ciddi bir prim verilmeli ve buna belediye başkanımız öncülük etmeli. Geçenlerde dernek olarak kulübü ziyarete gittik. Oyuncuların moral motivasyonları hiç iyi değildi. Çok sahipsiz kalmışlar. Kulübe giden gelen yok. Bu takım bütün şehrinizin takımı. Valimizden Belediye başkanımızdan futbolcularımız ziyaret etmelerini, onların yanlarında olduklarını göstermelerini istiyoruz. Bugün birşeyler yapmazsak yarın çok geç olacak. Bu takımın küme düşmesine müsaade etmemeliyiz. Gün bugündür yarın çok geç olacak. Kastamonu maçı ölüm kalım maçıdır. Bu maçı kazanıp iyi bir hava yakalamalıdır oyuncularımız."