'KURAN-I KERİM OLMAYAN EV KALMAYACAK'

Anadolu Gençlik Hareketi Genel Başkanı İsmail Erdoğan, 'Her Eve Bir Kuranı Kerim' kampanyasının devam ettiğini belirterek, iki ay içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu

'KURAN-I KERİM OLMAYAN EV KALMAYACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Gençlik Hareketi Genel Başkanı İsmail Erdoğan, “Her Eve Bir Kuranı Kerim” kampanyasının devam ettiğini belirterek, iki ay içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin tamamında ücretsiz Kuranı Kerim dağıtmayı hedeflediklerini vurguladı.

Geçtiğimiz hafta Bitlis ve Van’da dağıtım gerçekleştirdiklerini aktaran Genel Başkan İsmail Erdoğan, dağıtıma ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.

 

Elazığ ve diğer illerde gruplar halinde dağıtıma devam ettiklerini dile getiren Erdoğan, bir grubun Şahsuvar, Şeyhhacı, Yarımca, Kovancılar ve Palu’da, diğer grubun ise Boncuklu, Yamaçlar, Karamusa, Aynalı ve Karpuzcu köyleri ile Siverek, Hilvan, Çermik, Ergani’de dağıtım gerçekleştirdiğini aktardı.

 

Ramazan ayında Elazığ’da her gün bir köyde ücretsiz dağıtım yapacaklarının altını çizen Erdoğan, iki ay içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde tüm evlere ücretsiz Kuranı Kerim dağıtmayı amaçladıklarını vurguladı.

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde çalışma yaptıkları sırada ücretsiz İncil dağıtımına şahit olduklarını ve bu nedenle ücretsiz Kuranı Kerim dağıtmaya karar verdiklerini aktaran Erdoğan, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Kürtçe İncil dağıtılıyor. Biz de buna istinaden Anadolu Gençlik Hareketi olarak bir kampanya başlattık ve bu kampanya kapsamında her eve bir Kuranı Kerim dağıtıyoruz. Hamd olsun iyi bir mesafe kay ettik. Allah’ın izniyle özellikle Güneydoğu illerinde Kuranı Kerim olmayan ev kalmayacak. İslami birliğimizin bozulmasına ve Siyonistlerin bölgemizde cirit atmasına asla izin vermeyeceğiz. Faaliyetlerimizde her zaman yanımızda olan, bizden desteğini esirgemeyen eski milletvekilimiz Zülfü Demirbağ’a ve Fatih Mehmet Bucak başta olmak üzere tüm Bucak ailesine teşekkür ediyorum” dedi.