Kupa serüveni kısa sürdü

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda konuk eden Elazığspor, rakibine 1-0 yenilerek kupaya veda etti

Kupa serüveni kısa sürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk eden Elazığspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.
Doğukent Stadı’nda oynanan ve Mardin Bölgesi B Klasman Hakemi Yunus Dursun’un düdük çaldığı maç orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Elazığspor İzzet ve Abdullah ile hücuma çıkmaya çalışırken, konuk takım rakip yarı sahada çoğalmakta zorlandı ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. Golsüz geçen ikinci yarının ardından ikinci yarıya Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor adeta golle başladı. Sağ kanattan ani gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Halil Çelik düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Elazığspor forma giyen as oyuncularını sahaya sürse de bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor’un bulduğu kontra ataklarda ise kaleci İbrahim kalesinde devleşti ve gol şansı vermedi. Mücadelenin 90+5. dakikasında Elazığspor Muhammed Umut’la yakaladığı %100’lük fırsatı değerlendiremeyince Elazığspor maçı uzatmaya götürme şansını kaybetti.
Mücadeleyi 1-0’lık skorla kazanan İstanbul ekibi Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. tura yükselirken, Elazığspor kupa serüvenine 2. turda veda etti.

KARAKOÇAN’IN MAÇI PERŞEMBE
TFF 3. Lig’de mücadele eden bir diğer Elazığ ekibi HD Elazığ Karakoçan FK’nın ise Iğdır FK ile oynayacağı ZTK 2. Tur maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Diyarbakır Bölgesi B Klasman Hakemi Selim Özen’in düdük çalacağı müsabakayı kazanan taraf 3. tura yükselecek.