KÜLTÜR PARKTA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirilen programlarda çocuklar gönüllerince eğlenirken, yapılan bilgi yarışmaları ile ramazan ayı ve dinimizle ilgili sorularla da bilgi sahibi oluyorlar

KÜLTÜR PARKTA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirilen programlarda çocuklar gönüllerince eğlenirken, yapılan bilgi yarışmaları ile ramazan ayı ve dinimizle ilgili sorularla da bilgi sahibi oluyorlar.

 

Kültür- Park’ta gerçekleştirilen etkinliklerin dünkü konuğu ise ilahi sanatçısı Mehmet Arıcı oldu. Arıcı, birbirinden güzel ilahilerini seslendirerek Elazığlıların gönlünde adeta taht kurdu.

Etkinlikler pazar günü;  Kültür-Park’ta Ağah ilahi dinletisi ve Harput’ta dünyaca ünlü Mısırlı Hafız ve Kur-an'ı Kerim okuyucusu Muhammed En-Nasr Elazığlılarla buluşmasıyla devam edecek. Muhammed En-Nasr bugün hem Harput Sarahatun Camii'nde teravih namazını kıldıracak hem de namaz sonunda etkinlik alanında halkımıza Kur-an'ı Kerim ziyafeti sunacak.

 

Etkinliklerin amacının, ramazan ayının manevi ruhunu daha güçlü ve coşkulu yaşatmak olduğunu, çocuklarımızın ramazan sevincini küçük yaşlardan itibaren yaşayarak öğrenmesi gerektiğini  belirten Başkan Yanılmaz, halkımızın etkinliklere olan ilgisinden oldukça mutlu olduklarını ifade etti.