Kültür Mahallesinin sorunları ne?

Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter Hakimiyet' özel açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kültür Mahallesinin sorunları ne?

Muhtar Biter mahallesinin önemli sorunlarının kentsel dönüşüm ve sosyal tesis olduğunu belirterek:

 “TEDAŞ’a ait direklerin kabloların yer altına alınması var, bunun gibi sorunlar tabi ki çözüme kavuşturacağız. Fakat tasarruf tedbirleri çıktığı için bir şey yapamıyoruz, ancak inşallah çözüme kavuşturacağız. Projelerimizin içinde gençlere sözümüz olan içinde kreş, halı saha, kafeteryası olan modern bir spor kampüsü yapacağız. Mahallemizdeki spor bakanlığına ait alanda Şahin başkanımızın yardımıyla mahallemize kazandıracağız. Meydan karakoluna ait yerde mücadele verdik orayı alıp çocuklar için spor tesisi yapacağız.” şeklinde konuştu.

Kültür Mahallesinin sorunları ne?

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN MÜCADELE VAR

Muhtar Biter kentsel dönüşüm için mücadele verildiğini ve çalışmalar yapıldığını belirterek açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: “2020 ve 2023 depreminde toplam 162 binamız yıkıldı. 2020 depreminde evi yıkılanlar devletten evini alıp gitti o yüzden buradaki evin yeri umurunda değil. Yerinde dönüşüm için 2023 de yıkılanla için hak tanındı fakat 2020 için hak tanınmadı. Vatandaşlar için çalışmalar yapıyoruz inşallah sonuç alacağız. Zaten bizim mahallemizde bir hareketlenme var dönüşüm yapılıyor yeni binalar var.”

ASAYİŞ KONUSUNDA PEK SORUN YAŞAMIYORUZ

Muhtar Biter son olarak: “Pek sorun yaşamıyoruz, tabi ki bizde de 15,20 aile var ama yapacak bir şey yok. Diğer mahallelere göre daha az aile var. Sonuç olarak onlarda bir insan her neticede.” şeklinde konuştu.