Kültür Mahallesi Taziyeevi Kaba İnşaatı Tamamlandı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda Sosyal Belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Kültür Mahallesi Taziyeevi Kaba İnşaatı Tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde inşa edilen taziyeevinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarını paylaşmak, onlara destek olmak amacıyla ALO 188 Ücretsiz Cenaze Hizmetini 7/24 sürdüren Elazığ Belediyesi, hizmete sunduğu taziyeevleriyle de vatandaşlara destek sağlıyor. Vatandaşların zor zamanlarında taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmelerini sağlamak amacıyla Kültür Mahallesi’nde inşa edilen taziyeevinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Taziyeevi, su ve elektrik tesisatı, kapı- pencere, sıva, boya çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete sunulacak. 

KÜLTÜR MAHALLESİ TAZİYEEVİ BÜNYESİNDE NELER VAR?

Toplam 230 metrekare kullanım alanına sahip iki katlı inşa edilen taziyeevi bünyesinde; bay-bayan taziyeevi salonları, iki adet mescit, iki adet mutfak ve lavabolar yer alıyor.

MUHTAR BİTER: “BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter, taziyeevinin mahalleleri için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile yaptığımız istişare toplantılarında mahallemizdeki eksiklikleri kendilerine ilettik. Başkanımıza taziyeevimiz, parkımız, spor yaşam merkezimiz yok dedik. Kendileriyle yaptığımız toplantının ardından Sayın Belediye Başkanımız ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Kültür Mahallemizde yapılan taziyeevimizin de yapımı devam ediyor. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na mahallemize yaptığı hizmetlerden ötürü şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Mahalle sakinleri de yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.