Klima Alamayana 'Vantilatör'

Beyaz eşya satışı yapan Oral Ünal, sıcaklarla birlikte satışların arttığını belirterek, havaların ısınmasıyla günlük vantilatör satışlarının arttığını söyledi

Klima Alamayana 'Vantilatör'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyaz eşya satışı yapan Oral Ünal, sıcaklarla birlikte satışların arttığını belirterek, havaların ısınmasıyla günlük vantilatör satışlarının arttığını söyledi. Günlük en az 30 vantilatör satışı yaptıklarını kaydeden Ünal, hafta sonları ise bu sayının 100-150’yi bulduğunu belirtti. Ünal, fiyatların ise 100-170 TL arasında değiştiğini ifade etti.

 

BUHARLI VANTİLATÖR ROMATİZMA YAPIYOR

 

Oral Ünal, buharlı vantilatör satmadıklarını ve buharlı vantilatörlerin hastalıklara davetiye çıkarttığını belirtti. Ünal, “Buharlı vantilatörler, havadaki nemi arttırdığı için her türlü hastalığa davetiye çıkartıyor. İlerde romatizma gibi rahatsızlıklarla karşılaşmamak için buharlı vantilatörleri önermiyoruz. Piyasada birçok ürün var. Biz vatandaşımızın sağlığını düşündüğümüz için daha uygun fiyatta en iyi ürünü satmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ünal, hava sıcaklıkları arttığından dolayı klima almaya gücü yetmeyen vatandaşların vantilatör almaya yöneldiğini kaydederek, "Havalar çok sıcak. İnsanlar vantilatör alıyorlar. Hafta sonu havaların ısınmasıyla birlikte satışlarımız iyice artıyor" ifadelerini kullandı.

 

BÜTÇE DOSTU ‘VANTİLATÖR’

 

Sıcak havanın etkisiyle tatil imkanı bulan insanlar kendilerini serin sulara atarken, şehirde kalmak zorunda olan vatandaşlar da çareyi vantilatör almakta buldu. Vantilatör alan bir vatandaş, "Sıcaktan yanıyoruz, kavruluyoruz. Vantilatörler bile bir süre sonra yeterli gelmiyor. Vantilatör olmasa yaşam yok. Klima alamıyoruz, mecburen vantilatörle idare ediyoruz" diye konuştu.