Keydanlı Parkı yeniden düzenlenip halka açılacak

Daha önce parke taşlarının söküldüğü parkta, ekipler son olarak kafeterya olarak kullanılan bölümü iş makineleriyle yıkarak parkın içini tamamen boşal

Keydanlı Parkı yeniden düzenlenip  halka açılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce parke taşlarının söküldüğü parkta, ekipler son olarak kafeterya olarak kullanılan bölümü iş makineleriyle yıkarak parkın içini tamamen boşalttılar.  Uzun yıllar belediye tarafından  ihale usulü  özel işletmelere kiralanan  Keydanlı Parkı son iki yıldır herhangi bir işletmeye kiraya verilmemişti.  Yeni çevre düzenlemesiyle   oturma yerlerinin yanı sıra içinde mini bir şelalenin de yapılacak olan parkın  45 gün içerisinde  halkın hizmetine sunulması bekleniyor.

 

Keydanlı Parkı, yeni düzenlenmesiyle birlikte tamamıyla halka açık olacak ve içinde herhangi bir ticari işletme faaliyet göstermeyecek. Elazığ Belediyesi daha önce de Makine ikmal Müdürlüğünün karşısında bulunan Töre parkı yıkarak yeniden düzenleme yapıp halkın hizmetine açmıştı. Belediyenin parkları ticari işletme değil de halka açık olarak hizmet sunması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.