Keleş 'Elazığ'ımıza Dört Yeni Aile Sağlığı Merkezi Daha Kazandırıyoruz'

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ'da hizmet verecek dört yeni aile sağlığı merkezinin projelerinin Sağlık Bakanlığı tarafından bugün itibariyle onaylandığını ve buna istinaden kısa süre içerisinde Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Keleş 'Elazığ'ımıza Dört Yeni Aile Sağlığı Merkezi Daha Kazandırıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Onaylanan yeni aile sağlığı merkezleri şu şekilde:

          •        Elazığ Merkez Yeşilkent Aile Sağlığı Merkezi

          •        Elazığ Merkez Çatalçeşme Aile Sağlığı Merkezi

          •        Elazığ Merkez Kızılay Aile Sağlığı Merkezi

          •        Elazığ Kovancılar Avlağı Aile Sağlığı Merkezi

Milletvekili Keleş, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Sağlık hizmetlerinin her vatandaşımıza eşit ve kaliteli bir şekilde ulaşması en büyük önceliğimizdir. Bu amaçla Elazığ’ımızda hayata geçirilecek yeni aile sağlığı merkezleri, modern sağlık standartlarına uygun olarak inşa edilecektir. Sağlık, insan hayatının en temel ihtiyaçlarından biridir ve bu yatırımlar, vatandaşlarımızın bu ihtiyaca kolayca erişebilmesini sağlayacaktır.”

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da yapılacak bu dört yeni aile sağlığı merkezlerinin yapım ihalesinin İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini belirterek yakın zamanda yapım ihalesine çıkılacağını söyledi.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Bu süreçte destek ve emek veren başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca olmak üzere, bakanlık bürokratlarımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Elazığ’ımız için sağlık alanında önemli bir adım olan bu projelerin, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Elazığ’ımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.