KAZADA AĞIR YARALANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz günlerde Merkez Zübeyde Hanım Caddesinde seyir halinde giderken, buzlanmış yolda kontrolünü kaybederek kendisi ile aynı istikamete giden Yasin Gül idaresi

KAZADA AĞIR YARALANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Merkez Zübeyde Hanım Caddesinde seyir halinde giderken, buzlanmış yolda kontrolünü kaybederek kendisi ile aynı istikamete giden Yasin Gül idaresindeki 23 FF 195 Plakalı araca çarparak, çarpmanın etkisiyle de savrulup yol kenarındaki ağaca saplanan araçta üçü ağır olmak üzere beş kişi yaralanmıştı.

46 NL 863 plakalı araç içerisinde sıkışan ve de İtfaiye ve Umke ekipleri tarafından zorluklarla araç içerisinden çıkarılan yaralılar ilimizdeki farklı hastanelerde tedavi altına alınmışlardı. Bu araç içerisinde ağır yaralanarak birkaç gündür yoğun bakımda tedavisi süren 22 yaşındaki Uğur Geçer, hayati tehlikeyi atlatamayarak hayat mücadelesini kaybetti. Genç yaşta hayatını geçirmiş olduğu elim kaza sonucu kaybeden Geçerin ölümü, ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Cuma Namazı akabinde Harput mevkiinde Serince köyüne defnedilen Uğur Geçer’in evli ve de 2 çocuk babası olduğu belirtildi.