Kaynak: 'Kulübün yapısına göre transfer yapacağız!'

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak transfer çalışmaları ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu

Kaynak: 'Kulübün yapısına göre transfer yapacağız!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak olan Adanaspor maçı hazırlıklarına başlanıldı. Elazığspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetiminde yapılan antrenmana Andreas Tatos katılmazken, Bjarnason takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Transfer listemizi yönetime sunduk ama sürekli değişiyor. Futbolcular süre istiyor ama bizim de süremiz yok. Yönetimle istişare yapıyoruz. Doğru yolu bulma, Elazığspor’un geleceğini kurma adına birlikte hareket ediyoruz. Bu manada en azından Adanaspor maçına çıkacak kadroyu yapabilmek adına 3-4 isim transfer ederiz inşallah. Yönetimimizde yeni geldi, hayırlı olsun onlara da. Tatos dışında eksiğimiz yok” şeklinde konuştu.

“TRANSFER LİSTEMİZİ HAZIRLADIK”

Transfer tahtasını açıp altyapıdan alınan oyuncuları profesyonel yapmak istediklerini dile getiren Kaynak, ya altyapıdan oyuncuları alıp kadroyu dolduracağız, ya da tahtayı açıp anlaştığımız isimleri kadromuza katacağız. Transfer listemizi hazırladık. Kulübün yapısı doğrultusunda transferler yapacağız. Hazır futbolcular lazım bize. Boşta olan değil de takımından ayrılan isimleri kadroya katmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“PARASINI ÖDEYEBİLECEĞİMİZ OYUNCULAR İSTİYORUZ”

Elazığspor’un yıllarca yukarılara oynayan kadro kurmuş bir takım olduğunu ifade eden Teknik Direktör Kaynak, “Yönetimimiz 2-3 yıllık kontratlarla geleceğe yönelik bir takım yapmayı planlıyor. Parasını ödeyebileceği isimleri almaya çalışıyorlar. Afaki rakamlar yerine verilebilecek rakamlarla transfer yapmak istediklerini söyledi yönetimdekiler. Bizde o doğrultuda hangisi en iyisiyse ona gideceğiz. Kulübünün göndermiş olduğu isimleri almaya çalışacağız” dedi.

“FORVET ALMAMIZ GEREKİYOR”

Türkiye’de oynamış yabancı oyuncuların kendileri açısında daha iyi olacağını düşündüklerini dile getiren Kaynak, “3 tane yabancımız var şu anda, iki tane daha alıp, belki de 3. stopere, defansa ve kaleye. Eksik, sıkıntılı olan bölgeye 6. yabancıyı düşünüyoruz. İlk etapta forvet almamız gerekiyor” diye konuştu.