Kaymak: '4-5 transfer yapacağız'

Elazığ Karakoçan FK Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, takımın ilk yarı performansını ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Kaymak: '4-5 transfer yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig 3. Grup’un ilk yarısını 19 puanla 10. sırada tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Kemer’de start veren Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’da kulüp başkanı Tuncay Kaymak, önemli açıklamalarda bulundu. Takımın ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladıklarını kaydeden Kaymak, “Takımımız ligin ilk yarısı için belirlediğimiz seviyede grubu tamamladı diyebiliriz. Biz sezon başı hedef koyarken de orta sıraları belirlemiştik. Şampiyonluk gibi bir iddiamız olmadı. Bu yıl bizim adımıza ligi tanıma yılı. Gelecek yıllarda inşallah Elazığ Karakoçan FK üst ligleri hedef alan bir takım olacak” dedi.
“SAĞLAM BİR GOLCÜYLE TEMAS HALİNDEYİZ”
Takımdaki transfer çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan başkan Tuncay Kaymak, “İkinci yarı için kadromuzda düşünmediğimiz santrafor Barış Kazer ve sol kanat oyuncusu Yaşar Kaan Yılmaz’la yollarımızı ayırdık. Bu futbolculara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle 3. Bölgeye takviyelerimiz olacak. Sağlam bir golcüyle temas halindeyiz. 4-5 transferimiz olacak. İkinci yarıda play-offu zorlayacak bir takım oluşturma gayretindeyiz” ifadelerini kullandı.