Kaybolan Narin'i bulana veya yerini bildirene 1 Milyon lira ödül verilecek

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in bulunması adına Türkiye adeta seferber olmuş durumda. Bu kapsamda İş İnsanı Sezgin Baran Korkmaz'da önemli bir destek vererek Narin'i bulana veya yerini söyleyene 1 milyon lira hediye vereceğini açıkladı.

Kaybolan Narin'i bulana veya yerini bildirene 1 Milyon lira ödül verilecek

Türkiye geçtiğimiz dün Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için adeta kenetlenmiş durumda.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Çarşamba günü camiye ilk kez Kur'an-ı Kerim dersi almaya giden ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin'in ailesi gözyaşları içinde evladının bulunmasını bekliyor.

NARİN, DERSTEN SONRA KUZENLERİNİN YANINA GİDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

Kızının kaybolduğu gün saat 13.00'e kadar evde olduğunu, belirten Güran, “O vakitte evde yemek yedik. Yemekten sonra kızım saate bakıp Kur'an kursuna geç kaldığını söyledi. Saat 16.00'ya kadar kursunun devam edeceğini söyledi. Dersten sonra amcasının kızlarının yanına gideceğini söyledi. Kızım gitti, daha artık gelmedi. Kızımı görmek için tepeye çıktım. Baktım ki orada çocuklar oyun oynuyordu. Ben de orada olduğunu düşünerek bir şey yapmadım” dedi.

Kaybolan Narin'i bulana veya yerini bildirene 1 Milyon lira ödül verilecek

NARİN’İN ANNESİNDEN TÜRKİYEYE ÇAĞRI

Kızının bulunması için çağrıda bulunan Güran, “Türkiye'ye sesleniyorum. Lütfen kızımı bana bulun. O benim pınar çiçeğimdir. O benim kalbimdir. Daha ben ne diyeyim. Lütfen, kim almışsa kızımı versin. Sizin de bir anne ve babanız var. Kızımı bir köşeye bırakıp gönderin bana. Allah rızası için yardım edin” dedi.

SEZGİN BARAN KORKMAZ 1 MİLYON LİRA VERECEK

Öte yandan İş İnsanı Sezgin Baran Korkmaz’da Narin’in bulunması için bir destek paylaşımı yaptı. Narin’i bulana veya yerini söyleyene 1 milyon lira vereceğini vurgulayan Korkmaz, “Narin’in bulunmasına veya yerini bildiren kişiye Bir milyon Türk lirası hediye edeceğim. Lütfen gözünüzü dört açın resme bakın” dedi.

Kaybolan Narin'i bulana veya yerini bildirene 1 Milyon lira ödül verilecek

Elazığ’ın komşu ilinde yaşanan bu üzücü olayda şu anda odaklanılan tek nokta Narin’in bulunması. Bu kapsamda bu haber içerisine Narin’in fotoğrafını da ekliyoruz. Narin’in bulan veya yerini bilen bize tüm iletişim kanallarımız yoluyla ulaşabilirler.