Kavga Etme, Hizmetleri Anlat

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Yeni Şafak Gazetesi için kaleme aldığı yazısında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yle Haziran 2023 seçimleri için izlenecek strateji ve CHP yönetimindeki İstanbul'u konuştukları sohbeti köşesine taşımış.

Kavga Etme, Hizmetleri Anlat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin “30 milyon selam” sloganıyla bütün İstanbul’a ulaşma çabası/kararlılığı olduğunu aktaran Acet, teşkilatlar için de halkla iletişimde şu 4 esasın temel alındığını ifade etmiş;

-Yalan söylemeyin.

-Hakaret etmeyin.

-Rakiplerinizin ailelerini işin içine karıştırmayın.

-AK Parti’nin yaptıklarını anlatın.

Halkla iletişimde temel esas alınan 4 maddenin önemli olduğuna inanıyoruz. Öyle ki Ak Parti’nin özellikle son yıllar da halka yeterince kendini anlatamadığını ve halkta ilgi uyandıracak slogan üretemediğini ifade etmiştik. 

Durum böyle olunca özellikle Ak Parti’ye gönül vermiş insanların artık davasından koptuğunu ve samimi dava adamlarının yavaşa yavaş uzaklaştığını söylemiştik. Köşe yazısında anlatılan konu da tam bizim anlatmak istediğimiz konulara ayna tutmuş. 

Halk artık kavga istemiyor. Hakaret duymak istemiyor. Halk yaşanan sorunlara çözüm istiyor. Yaşanan ekonomik sorunların en kısa süre de çözülmesi için çalışma bekliyor. Ak Parti’nin geçmiş yıllar da ülkemize yaptığı hizmetleri kimse inkâr edemez. Ama artık geçmiş ile de yaşanmaz. İleriye bakmak lazım. 

Bu nedenle halk Ak Parti’nin artık fabrika ayarlarına dönmesini bekliyor.