Katliamın yaşandığı surda utandıran görüntü

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetleri Türkiye'de infiale neden oldu. Gündem olan cinayetlerin ardından bugün, bazı şahıslar genç bir kadının vahşice katledildiği o surda Tiktok videosu çektiler.

Katliamın yaşandığı surda utandıran görüntü

Geçtiğimiz günlerde Semih Çelik adlı şahsın 19 yaşındaki iki genç kadını katletmesi ülkede infial yarattı. Türkiye’de herkesi derinden etkileyen bu acı olayı etkileşim malzemesi haline getirdi. İkbal Uzuner'in katledildiği Yedikule surlarına giden bu şahıslar müzik eşliğinde video çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

TİKTOK'ÇULARA MEKAN OLDU

Sosyal medyada etkileşim alabilmek için surlara bazı kişiler, İkbal Uzuner'in katledildiği o surda Tiktok videosu çekti. Çekilen video kısa süre içinde sosyal medyada dönmeye başladı. Görüntüler büyük tepki toplarken, sosyal medya platformlarının gençlerin ve çocuklar üzerindeki yozlaştırıcı etkisi bir kez daha gözler önüne serildi.

"YÜRÜRKEN KIZIMIN KAFASINI GÖRDÜM"

Emniyetteki ifadesinde dehşet gününü anlatan İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner şu ifadeleri kullanmıştı:

Olay günü eşim kızımı aramış ancak telefonunu bir erkek açmış; 'Merak etme kızın emin ellerde' demiş. Eşim tekrar kızımı arayınca bu sefer başka bir erkek açmış ve telefonun surlardan aşağı düştüğünü söylemiş. Birlikte kızımın telefonunu almaya gittik. Belki kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm.