Karşıyaka-23 Elazığ FK maçı ertelenecek mi?

23 Elazığ FK Basın Sözcüsü Fatih Çakar, Manisa'nın KuLA İlçesi'nde yaşanan otobüs faciası nedeniyle Maçın oynayıp oynanmayacağı konusunda teknik ekibin vereceği karar ve TFF ile görüşmeler yapılacağını söyledi..

Karşıyaka-23 Elazığ FK maçı ertelenecek mi?

23 Elazığ FK Basın Sözcüsü Fatih Çakar, yaşana otobüs yangını nedeniyle yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederken, karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağı konusunda ise henüz net bir karar vermediklerini söyledi…

OTOBÜS FACİASI VE İLK MÜDAHALE

23 Elazığ FK'nın, Manisa'nın Kula ilçesinde yaşadığı otobüs faciası, spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Takım, Karşıyaka ile oynayacağı maça gitmek üzere yola çıktığında, otobüsün motor kısmında dumanların yükselmesiyle alev aldı. Olay, 150 km mesafedeyken gerçekleşti ve futbolcular ile teknik heyet panik içinde otobüsten dışarı çıkarıldı. Kula itfaiyesinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Olayda maddi kayıplar oluşurken, futbolcuların ve teknik ekibin sağlık durumlarının iyi olması en büyük teselli oldu.

KULÜP YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

23 Elazığ FK Basın Sözcüsü Fatih Çakar, yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Çakar, "Bu talihsiz olay için yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederiz. Maçın oynanıp oynanmayacağına dair net bir karar vermedik, teknik ekibin görüşleri ve TFF ile yapılacak görüşmeler sonucu karar alınacak" dedi.

BELEDİYE DESTEĞİ VE MİSAFİRLİK

Facia sonrası Manisa Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 23 Elazığ FK için bir otobüs göndererek takımı konaklayacakları otele ulaştırdı. Kulüp, bu destek için Turgutlu Belediye Başkanı’na ve Kula İtfaiyesi’ne minnettarlıklarını sundu. Çakar, "Yaşanan olumsuzluklarda yanımızda olan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz," diye belirtti.
Maçın DurumuŞimdi gözler, 23 Elazığ FK'nın karşılaşmasının oynanıp oynanmayacağına çevrildi. Teknik ekibin yapacağı değerlendirmeler ve TFF ile yapılacak görüşmeler sonrasında kesin bir karar alınması bekleniyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 23 Elazığ FK Basın Sözcüsü Fatih Çakar şunları söyledi.

KORKU DOLU ANLAR

“Dün akşam saat 17:00'da pazar günü deplasmanda oynanacak olan Karşıyaka Maçı için takım otobüsü ile yola çıkan 23 ELAZIĞ FK kafilesi maç öncesi konaklayacağı Manisa Saruhan otele 150 km kala Manisa'nın Kula ilçesinde otobüsün motor kısmında bir anda çıkan dumanların yükselmesiyle beraber otobüsün alev alması sonucu bir anda korkulu anlar yaşandı.” 

ELAZIĞ-MALATYA-DİYARBAKIR-GAZİANTEP) DAHİL HİÇ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİNDE 33 KİŞİLİK KAFİLEYE UÇAK BİLETİ BULUNAMADI

“Otobüste bulunan teknik heyet ve futbolcular kendilerini zorda olsa dışarı attılar. Olayda ciddi anlamda maddi kayıp yaşanırken, çok şükür futbolcu ve teknik heyetimizin sağlık durumlarının iyi olması en büyük tesellimiz oldu. İzmir deplasmanı öncesi (Elazığ-Malatya-Diyarbakır-Gaziantep) dahil hiç bir havayolu şirketinde 33 kişilik kafileye uçak bileti bulunamaması nedeniyle büyük sorunlar yaşayan kulübümüz Karşıyaka deplasmanına sezon başında Elazığ Belediye Başkanımız sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI'nın desteğiyle kulübe tahsis edilen otobüsle yola çıktı ve maalesef yaşanan motor arızası sonucu bu talihsiz olay yaşanmıştır.”

YANIMIZDA OLAN ARAYIP GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ SUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

“Yaşanan olay sonrası kula itfaiyesi çalışanlarının erken müdahalesiyle olay daha çok büyümeden kontrol altına alınmıştır ve takımımız Kula itfaiyesinde misafir edilmiştir. Bu talihsiz olaydan sonra Manisa Turgutlu Belediye Başkanı Sayın Çetin AKIN bir otobüs göndererek takımımızı konaklayacağı otele ulaştırmıştır. Kulüp adına Turgutlu Belediye Başkanına ve Kula İtfaiyesine şükranlarımızı sunuyoruz. Maçın oynayıp oynanmayacağı konusunda ise teknik ekibin vereceği karar doğrultusunda TFF ile görüşmeler yapılacaktır. Yaşanan bu olumsuzluktan dolayı yanımızda olan arayıp geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederiz.”