Karakoçlar kazanmak istiyor!

Mavi-Beyazlı ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 27. Haftası'nda liderlik mücadelesi veren İskenderunspor'u konuk edecek

Karakoçlar kazanmak istiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’un 27. Haftası’nda Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK’nın konuğu Jan Olde Riekerink idaresindeki İskenderunspor olacak. Ligde geçtiğimiz haftayı fikstür gereği bay olarak geçen ve ateş hattından bir an önce uzaklaşmayı hedefleyen mavi-beyazlı ekibimizde bu maçta iki isim kart cezalısı. Bayrampaşa karşısında sarı kart görerek cezalı duruma düşen kaptan Kaan Güdü ile Ekrem Sütçü İskenderunspor’a karşı forma giyemeyecek. Maçın son çalışmasını cumartesi günü gerçekleştirerek kampa girecek olan HD Elazığ Karakoçan FK’da hedef puan yada puanlarla bu zorlu virajı atlatmak.

HAKEM ŞANLIURFA BÖLGESİNDEN
Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK’nın TFF 3. Lig 2. Grup’un 27. Haftası’nda 27 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda İskenderunspor ile oynayacağı maçı Şanlıurfa Bölgesi C Klasman Hakemi Erhan Kutlu yönetecek. Hakem Kutlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Yılmaz Çalışır ile Şükrü Çavcı yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Yusuf Adnan Kendirciler görevlendirildi.
Bu maç öncesi İskenderunspor 48 puanla TFF 3. Lig 2. Grup’ta 2. sırada bulunurken, Mavi-Beyazlı ekibimiz, 25 puanla 12. basamakta.