Karakoçlar, Isparta'da 3'te 3 peşinde

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 28. Haftası'nda temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Isparta 32 Spor'la karşı karşıya gelecek

Karakoçlar, Isparta'da 3'te 3 peşinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Ligde son iki maçını kazanarak, ateş hattıyla arasına ciddi bir fark koyan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, yarın Isparta 32 Spor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde son iki maçını kazanarak bu sezon bir ilke imza atan temsilcimiz, yine bir ilki gerçekleştirme adına Isparta deplasmanına gitti. Zorlu maçın son çalışmasını bu kentte gerçekleştiren ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan Mavi-Beyazlılar’da Ferhat Canlı ile Semih Ekmen kart cezalısı olduğu için Isparta’ya götürülmedi. Cezasını tamamlayan Burak Kavlak ise yarınki maçta onbirdeki yerini alabilecek.

HAKEM RİZE’DEN
Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre müsabakada Rize Bölgesi Klasman Hakemi Sinan Dereci düdük çalacak. Dereci’nin yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi’nden Soner Akgün ile Rize Bölgesi’nden İsmail Ertunç yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Rize Bölgesi’nden Yasin Kalcıoğlu görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Sorumlu Ender Çınar’ın yarınki maçta; Ömer, Fatih, Burak Altıngök, Mehmet, Batuhan, Kaan, Seyid Ahmet, Ahmet Fatih, Burak Özbakır, Hüseyin ve Burak Kavlak onbirine şans vermesi bekleniyor.
25 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabaka Misli.com mobil uygulamasında canlı olarak yayınlanacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 31 puanla ligde 11. durumda bulunurken, Isparta 32 Spor 37 puanla 7. basamakta yer alıyor.