Karakoçlar'ın haftaiçi sınavı

Mavi-Beyazlı ekibimiz, yarın sahasında Malatya Yeşilyurt Bld. karşısında 3 puan mücadelesi verecek

Karakoçlar'ın haftaiçi sınavı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan, TFF 3. Lig 2. Grup’un 13. Haftası’nda komşu kentin takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u ağırlayacak. Gösterdiği inişli çıkışlı grafikle zirve hedefinin uzağında kalan Mavi-Beyazlı ekibimiz, şanssızlığını Malatya ekibi karşısında kırma gayretinde. Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan Ender Çınar’ın ekibinde kaptan Kaan Güdü cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Kart cezalarını tamamlayan Ahmet Can Arık ile Şeyhmus Abdulkadir Aksu ise Çınar’ın şans vermesi halinde sahada olabilecek.

HAKEM ANKARA’DAN
Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre zorlu mücadelede Ankara Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Gürel Uzuner düdük çalacak. Uzuner’in yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi’nden Suha Adıyaman ile Konya Bölgesi’nden Metin Uçar yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Ankara Bölgesi’nden Ceyhun Panba görevlendirildi.

13.00’TE BAŞLIYOR
HD Elazığ Karakoçan – Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı 17 Kasım Çarşamba (yarın) saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 14 puanla 13. sırada bulunurken, Malatya ekibi 18 puanla 7. basamakta.