Karagöl: Adalet Yerini Bulmalı!

Elazığ'da 27 yaşındaki genç kadının bıçaklanmasının ardından Elazığ Kadına Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, açıklama yaparak, 'yaşanan olay karşında sözün bittiği yerdeyiz' dedi.

Karagöl: Adalet Yerini Bulmalı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da ayrılmak istediği eşi tarafından öldürülmek için hunharca bıçaklanan kadın yoğun bakım ünitesinde hayat mücadelesi verirken, Elazığ Kadına Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, şiddeti kınayan bir açıklama yaptı.

“KAÇ ANNENİN YÜREĞİ YANACAK!”

Karagöl; “Yine bir kadın cinayetine teşebbüs, yine bir kadına şiddet. Her defasında son dediğimiz bu çirkin saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Kadınlar için artık adalet istiyoruz.  Daha kaç kadın evladıyla tehdit edilip zulme razı ettirilecek, kaç kadın boşanmak istediği için katledilecek, kaç annenin yüreği yanacak. Kadınların sesi olmak için çıktığımız bu yolda şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu tekrar söylemek isterim. Şiddetin karşısında olduğumuz gibi de adalet arayan kadınların yanındayız. Daha 27 yaşında bebeğine doyamayan genç bir kadının vahşice katledilmeye çalışılması sadece kınanacak bir durum değildir. Ben buradan daha fazla canlar yanmasın diye tüm yetkililere sesleniyorum. Bir an önce adalet yerini bulmalı, çocuklar annesiz, anneler çocuksuz kalmamalı” dedi.