Kara Noktalara Çözüm

Sık sık trafik kazaları ile gündeme gelen Necmettin Erbakan Bulvarı için çalışmalar başlıyor. Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile trafikte kara nokta olan bölgelerde yapılacak çalışmalarla kazaların önüne geçilmesi planlanıyor.

Kara Noktalara Çözüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz şehir içi trafiğini önemli oranda rahatlatmamakla birlikte sık sık trafik kazası haberleri ile gündeme gelen Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş bulvarında yapılacak yeni çalışma ve düzenlemeler için düğmeye basıldı.

MÜJDEYİ BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VERDİ
Sık sık kazalar ile anılan ve sürücüler tarafından kara nokta olarak nitelendirilen iki bulvar üzerinde yapılacak çalışmanın müjdesini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları  sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyurdu.

Başkan Şerifoğulları, sosyal medya hesabında yapılacak çalışmalara ilgili şunları söyledi:
“Fırat Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile birlikte TEKNOFEST, FÜSEM(Meslek içi Eğitim) ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan-Alparslan Türkeş Bulvarlarında yapacağımız yol genişletme çalışmaları ile ilgili protokol anlaşmalarımızı imzaladık. Şehrimiz için hayırlı olsun...”

KÖR NOKTALAR GİDERİLECEK
Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi arasında yapılacak protokol ile Alparslan Türkeş Bulvarında yol ve kaldırım genişletilme çalışmaları yapılacak. Teknokent kavşağında yapılacak yeni düzenleme ile trafik akışı daha güvenli haline getirilecek.

KAZALAR SON BULACAK 
Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi arasındaki protokol çerçevesinde en önemli adımlardan biri de adı sık sık kazalarla gündeme gelen Necmettin Erbakan Bulvarı’nda yapılacak dolgu ile yola yeni form verilecek.

Bulvar üzerinde bulunan ve zaman zaman zemin oturması sebebiyle tehlike arz eden bölgelerde sert zemin çalışmaları yapılarak güvenli hale getirilecek.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Şehrin en önemli bulvarlarından olan Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yapılacak bu çalışmalarda şehrin trafik problemi ile birlikte kazaların da önüne geçilmiş olacak.