Kaleyi bulan şutumuz yok!

Oyuncu kısırlığından ne yapacağını şaşıran Teknik Direktör Orhan Kaynak, orta sahada başlattığı Bagayoko'yu forvete taşırken, kaleci Soner harici herkes başladığı mevkide maçı tamamlayamadı

Kaleyi bulan şutumuz yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 3. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor deplasmanda ligin favori ekiplerinden Giresunspor’un konuğu oldu. 25 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te Giresun Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Serkan Tokat’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Soner Şahin, Adem, Mehmet Yiğit, Ali Fırat, Orhan Şam, Bjarnason, Kadir Taşoğlu, Bagayoko, Eren, Emre Öztürk ve Ahmet Aras onbiriyle başladı.

41’E KADAR DİRENEBİLDİK

Maça hızlı kanat varyasyonlarıyla başlayan ev sahibi takım ilk dakikalardan itibaren oyunu Elazığspor yarı sahasına yıktı. Sangare, Adama Ba, Landel ve Dauda’nın etkili hücum varyasyonlarına uzun süre direnen Elazığspor savunması, 41. dakikada yapılan hatayla 1-0 yenik duruma düştü. Savunmadan hızlı çıkan Giresunspor’da Dauda’nın kaleciyle karşı karşıya vuruşunu kaleci Soner çelmeyi başardı ancak pozisyonun devamında Muhammet Reis’in pasıyla aynı isim sağ çaprazdan fileleri havalandırdı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ BAŞ DÖNDÜRDÜ!

Bordo-Beyazlı ekibimiz ikinci yarıya gol bulabilme ümidiyle Eren – Tatos değişikliği ile başladı. Bu değişikliğin ardından Bagayoko sağ kanada, Tatos on numara pozisyonuna geçti. Atak varyasyonlarından sonuç alamayan teknik direktör Orhan Kaynak, günün pasif ismi Ahmet Aras’ı kenara çekerken, yerine Serkan Kurtuluş oyuna dahil oldu. Bu hamle ile Bagayoko ileri uca, Serkan sağ kanada kaydırıldı. Bu hamlede yetersiz kalınca Kadir Bekmezci oyuna girdi. Bu hamlenin ardından saha içinde Elazığspor’un dizilişi tamamen farklı bir boyut kazandı. Elinde hamlesini bulunmayan Orhan Kaynak, farklı pozisyonlarda futbolculardan verim almaya çalışırken, Elazığspor’un rakip kaleye tek şutu 72’de Bagayoko ile geldi. Tatos’un pasında genç oyuncunun ceza sahası içinden şutu üstten auta gitti. 90+5. dakikada Soner’in kısa düşen pasında Sangare ceza sahası içinde Landel’le topu buluşturdu ve Fransız oyuncu boş kaleye meşin yuvarlağı göndererek skoru tayin etti.

ELAZIĞSPOR'UN HAMLELERİ:

3 HAFTADA 1 PUAN

Zorlu Giresunspor deplasmanından da eli boş dönen Bordo-Beyazlı ekibimiz, 1 puanda haftayı tamamladı. TY Elazığspor, ligin 4. haftasında 1 Eylül Cumartesi günü saat 21.45’te Balıkesirspor Baltok ile evinde karşılaşacak.