Kadir: 'Bu takım küme düşmez'

TY Elazığspor'da takım kaptanı Kadir Bekmezci, takımın son durumu ve lig hedefleri hakkında değerlendirmeler yaptı

Kadir: 'Bu takım küme düşmez'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta son alınan Karabükspor mağlubiyetini hafızalardan silmeye çalışan TY Elazığspor'da takım kaptanı Kadir Bekmezci açıklamalarda bulundu.
Kardemir Karabükspor maçından dolayı çok üzgün olduklarını kaydeden Kadir, “Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan takımlara karşı oynamak çok zor. Tabi moraller ister istemez halen düşük ama futbolda her zaman önünüze bakmak zorundasınız. Karabükspor Maçı'nı unutup Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Turgutluspor maçına konsantre olmamız gerekiyor." dedi.

“MORALİMİZİ DÜZELTMEK İSTİYORUZ”
Tecrübeli futbolcunun açıklamaları şöyle;
"Tabi moraller ister istemez halen düşük ama futbolda her zaman önümüze bakmak zorundayız. Karabükspor maçını unutup Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Turgutluspor maçına iyi konsantre olmamız gerekiyor. Tek düşüncemiz Karabükspor maçını telafi etmek. Deplasmanda alacağımız galibiyet ile tekrar moralimizi düzeltmek istiyoruz. Tabi kolay maç olmayacak. Ama ben ve takım arkadaşlarım terimizin son damlasına kadar tüm mücadelemizi sahaya yansıtacağız."

"BULUNDUĞUMUZ KONUM HOŞUMA GİTMİYOR”
"Yıllardır Süper Lig oynamış biri olarak şu anda bulunduğumuz konum hiç hoşuma gitmiyor. Koskoca Elazığspor'a yakışmıyor ama hepimiz biliyoruz son 4 seneden beri Elazığspor'un sıkıntılarını. Transfer tahtası kapalı ve takımda hep gençlerle mücadele ediyoruz. Sonuna kadar da mücadelemizi vereceğiz. Kimse korkmasın Allah'ın izniyle bu takımı layık olduğu yerde bırakacağız."

“KİMSE AKLININ UCUNDAN GEÇİRMESİN”
"Büyük Elazığspor taraftarlarının bize her zaman destek olmalarını istiyorum. Karabükspor Maçı'nda onları çok üzdük. Bunu telafi etmek için çok çalışacağız ben ve arkadaşlarım. Sosyal medya da olumsuz çok yorumlar oluyor, hele maç kaybettikten sonra dahada çok olumsuz mesajlar yazılıyor. Taraftarlarımızdan ricam daha çok destek olun. Çünkü takımımız da genç çok, olumsuz etkileniyorlar. Tek isteğimiz her zaman arkamızda olsunlar. Bizde sahada elimizden gelenin en iyisi yapacağız rahat olsunlar. Bu takım ligden düşmez kimse bunu aklının ucundan geçirmesin. "