Kâbus sona erecek mi?

Ligde son 3 maçını kaybeden ve küme düşme hattına iyiden iyi yaklaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, Nevşehir Belediyespor'la bugün karşı karşıya gelecek

Kâbus sona erecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 27. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde son 3 maçını kaybeden ve play-off hayalleri kurulan bir ortamda bir anda kendini küme düşme potasının içinde bulan Bordo-Beyazlılar, ateş hattından bir an önce çıkmanın planlarını yapıyor. Zorlu maç için karayoluyla Nevşehir’e giden Bordo-Beyazlılarda kaleci Hakan Canbazoğlu sakatlığı, Emre Akgün ise kart cezası nedeniyle kadroda yer alamadı.

DÜDÜK İNAN’DA
8 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanacak olan maçı Çanakkale Bölgesi C Klasman Hakemi Tolga Tugay İnan yönetecek. İnan’ın yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi’nden Fatih Pazı ile Sakarya Bölgesi’nden Cem Harman yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi Sakarya Bölgesi’nden. Serkan Eryılmaz. Müsabaka ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.


RAKİP 6. SIRADA
Nevşehir Belediyespor, 44 puanla grupta 6. sırada yer alırken, ES Elazığspor 30 puanla 11. durumda.